Made in Italy

Bordea e varur në dru të ngurtë Prodhuar në Itali - Lenny

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: LENNY
lek 544.134,62
: lek 544.134,62
Material Dru i fortë halor
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Gjatësia (cm) 110
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 153

Bufe e varur në dru të fortë Prodhuar në Itali

Bordi i varur me 2 dyer me hapje shtytëse dhe rafte të brendshëm të rregullueshëm, prej druri të fortë konifer të punuar me dorë.
Pjesa e vetme i jep ambientit një ndjesi rrumbullakësie falë linjës së butë të dyerve .

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Dimensionet.
  • Lartësia: 153 cm
  • Gjatësia: 110 cm
  • Thellësia: 50 cm
Përfundimet e disponueshme:
  • borë
  • propozoj
  • Kreta
NB E disponueshme në disa ngjyra.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë