Made in Italy

Bordea me dy anë e bërë nga druri halor Prodhuar në Itali - Euphoria

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Kod: EUPHORIA
lek 194.358,68
: lek 194.358,68
Material dru halore
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Gjatësia (cm) 172
Thellësia (cm) 35
Lartësia (cm) 62

Bofe me dy anë prej druri halor Prodhuar në Itali

Bufe me dy anë, prej druri halore të punuar me dorë. E disponueshme në përfundime të ndryshme si të jashtme ashtu edhe të brendshme.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Dimensionet:
 • Lartësia: 62 cm
 • Gjatësia: 172 cm
 • Thellësia: 35 cm

Përfundimet e brendshme:

 • pishë e vjetër
 • pyll

Përfundimet e jashtme:

 • borë
 • propozoj
 • qumësht
NB E disponueshme në ngjyra të tjera.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë