Made in Italy

Bordea me dy dyer në dru të fortë Prodhuar në Itali - Salvatore

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: SALVATORE
lek 260.393,60
: lek 260.393,60
Material druri dhe metali
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Gjatësia (cm) 90
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 197

Bufe me 2 dyer dhe rafte te rregullueshme Prodhuar ne Itali

Bufe me 2 dyer dhe rafte të brendshme të rregullueshme, prej druri të shtresuar dhe druri konifer i punuar me dorë .
Baguette anësore në metal në të njëjtën ngjyrë si përfundimi i zgjedhur.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën e tij ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Dimensionet.
  • Lartësia: 197 cm
  • Gjatësia: 90 cm
  • Thellësia: 45 cm
Përfundimet e disponueshme:
  • Mbarimi i borës me strukturën e vjetër të pishës dhe dekorimin e derës
  • Përfundimi i borës me strukturë dhe dekorim të dyerve të pyllit
  • Përfundim me pllaka me strukturë të vjetër pishe dhe dekorim të derës
  • Përfundim me rrasa me strukturë dhe dekorim të dyerve të pyllit
NB E disponueshme në disa ngjyra.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë