Bordea me Strukturë me 2 Dyer në Drur Mindi me Veshje Natyrore - Steven

  • Eco Design
  • Kod: STEVEN
lek 195.839,68
: lek 195.839,68
Material druri dhe metali
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Gjatësia (cm) 130
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 80

Bufe me 2 dyer me strukture prej druri mindi

Ky bufe me 2 dyer nga druri i laminuar dhe druri i ngurtë Mindi natyral , bazament metalik ngjyrë tunxh i lehtë.

Druri i përdorur u gjet nga kasollet malore dhe shtëpitë e lashta të fermave për ta ringjallur atë dhe për të krijuar diçka të re që mund të zgjojë emocione. Vlera e së kaluarës së tij dhe bukuria që i ka dhënë koha e bëjnë këtë material unik dhe të çmuar, dizajni është gjithnjë e më i orientuar drejt qëndrueshmërisë . Druri ekzaminohet me shumë kujdes dhe çdo pjesë monitorohet me një detektor metali për të identifikuar ndonjë mbetje metalike.

Dimensionet :
  • lartësia: 80 cm
  • gjerësia: 130 cm
  • thellësia: 50 cm

Për informacion dhe/ose oferta, na kontaktoni duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë