Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bordi anësor i dhomës së ndenjes me dyer dhe sirtarë në dru mango dhe hekur - Sindy

Kod: SINDY
lek 112.914,65 lek 169.371,97 -33%
- +
Material
Druri dhe hekuri
Masat
130x38x86 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Bufe e dhomës së ndenjes e bërë prej druri mango dhe hekuri me dizajn modern.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte të shikuara së fundmi