Made in Italy

Bordi i dhomës së ndenjes në dru të laminuar me dyer dhe sirtarë Prodhuar në Itali - Odessa

  • Made in Italy
  • Kod: ODESSA
lek 34.731,38
Material Druri
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Bofoni i dhomës së ndenjes në dru të petëzuar me shkëlqim të bardhë ose efekt druri Prodhuar në Itali.

Bofoni i dhomës së ndenjes tërësisht i prodhuar në Itali me dërrasë të lyer me melamine të pajisur me udhëzues metalikë dhe mentesha të amortizuara . Një mobilje me linja moderne dhe magjepsëse e karakterizuar nga detaje unike që e bëjnë atë të sofistikuar dhe origjinale . Zgjedhja e ngjyrave të propozuara është krijuar për të interpretuar më së miri bashkimin mes elegancës dhe minimalizmit dhe për t'u frymëzuar nga një estetikë bashkëkohore e krijuar për të përmbushur dëshirat dhe nevojat e atyre që nuk duan të heqin dorë nga stili dhe cilësia në arredim.

Detajet e relievit që karakterizojnë dizajnin thelbësor të bufesë janë pika e vërtetë e fortë e produktit, duke arritur të pasurojnë mjedisin përreth me personalitet dhe karakter dhe duke u dëshmuar të jenë veçanërisht të dobishme për hapjen e dyerve dhe sirtarëve brenda të cilëve mund të organizohet më shumë objekte të ndryshme duke ruajtur kështu rendin brenda dhomës.

Përfundimet e disponueshme:
  • llak i bardhë me shkëlqim;
  • merkuri.
Madhësitë e disponueshme :
  • L 241 x D 44 x H 90 cm - 3 sirtarë dhe 2 dyer;
  • L 241 x D 44 x H 90 cm - 4 dyer;
  • L 182 x D 44 x H 90 cm - 3 sirtarë dhe 1 derë;
  • L 182 x D 44 x H 90 cm - 3 dyer;
  • L 120 x D 44 x H 90 cm - 2 dyer.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë