Bordi i dhomës së ndenjes në dru të shtresuar dhe të fortë me bazë metalike - Guia

  • Eco Design
  • Kod: GUIA
lek 198.540,32
: lek 198.540,32
Material Druri dhe metali i shtresuar dhe i fortë
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Gjatësia (cm) 138
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 90

Bufe të brendshme prej druri të shtresuar dhe të fortë me 4 dyer

Bofoni i dhomës së ndenjes prej druri të shtresuar dhe druri i fortë Mindi natyral , këmbë metalike me ngjyrë Light Bras të punuar me dorë, me 4 dyer hapëse push-tërheqëse që garantojnë kapacitet të madh. Artikulli i përshtatet çdo nevoje përdorimi duke ju lejuar të porosisni dhe organizoni më mirë hapësirat dhe objektet në tërësi ose duke i vendosur sipër.
Ky produkt i përdorimit të përditshëm bëhet i domosdoshëm për të kompletuar arredimin e çdo dhome ndenjeje, duke e shndërruar atë në një dëshmi të matur të një eksperience plot emocione.

Druri Mindi është një nga opsionet më të gjithanshme dhe më të qëndrueshme për produktet e drurit. Ky dru mund të përdoret për çdo gjë, nga mobiljet tek dekorimi. Është dru i fortë, i lehtë dhe i lehtë për t'u punuar. Është ideal edhe për produkte druri, pasi është rezistent ndaj lagështirës, ndryshimeve të papritura të temperaturës dhe rrezet e diellit. Kjo do të thotë që produktet e bëra nga druri Mindi do të zgjasin një kohë të gjatë pa humbur pamjen e tyre origjinale.

Dimensionet:
  • Lartësia: 90 cm
  • Gjatësia: 138 cm
  • Thellësia: 50 cm
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë