Bordi i dhomës së ndenjes nga druri dhe çeliku mango me 2 dyer dhe 3 sirtarë - Sinfony

  • Kod: SINFONY
Lekë 97,538 Lekë 121,922 -20%
Material dru mango dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 38
Lartësia (cm) 85

Bufe prej druri mango, çeliku me 2 dyer dhe 3 sirtarë.

Ky bufe me dizajn për dhomën e ndenjes ka një strukturë me 2 dyer dhe 3 sirtarë prej druri mango me një bazë çeliku dhe një përfundim me bazë nitroceluloze.
Rezultati është një dizajn fshatar dhe i ngrohtë, me një stil etnik pothuajse indutrisale.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro