Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bossini 2 avionë kokë dushi Dream Neb w / Kromoterapi, instalim i rremë i tavanit

Kod: H38661-RGB
lek 396.897,69

madein_italy

- +
Masat
570 x 470 mm
Koha e dërgimit
10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
BOSSINI
Kontaktoni me ne për të kërkuar një vlerësim të personalizuar! Dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

2 avionë kokë dushi Dream Neb nga Bossini me Chromotherapy, instalim i rremë i tavanit
Për të dyfishuar kënaqësinë e dushit tuaj, ëndrra është e disponueshme në dy mënyra të ndryshme llak: përveç avionit tradicional me shi të gjerë, tani mund të zgjidhni një avion kaskadash të fuqishëm. Të gjitha banjat e dushit Bossini Dream kanë një kanal thithjeje ajri të integruar në dhomën e shpërndarjes së ujit. Kjo pajisje, e patentuar nga
Bossini, ju lejon të shkarkoni menjëherë ujin e mbetur nga dhoma e shpërndarjes kur mbyllni mikserin, duke minimizuar kështu stanjacionin e ujit brenda dushit.
Vetëm 16 litra për minutë ujë janë të nevojshme për një funksion të mirë të kokat e dushit Dream. Nuk është presioni i ujit për të përcaktuar performancën e mirë, por kapacitetin e ujit të rubinetit. Koka e dushit në të vërtetë, kur instalohet paralelisht me dyshemenë, jep një "llak kaskadash falas", si një shi i butë tropikal. Me instalimin e kokat Dream Dushi rekomandohet të përdorni një mikser i cili mund të japë të paktën 25 litra ujë në minutë. Natyrisht, sa më e lartë të jetë niveli i rrjedhës së rubinetit, aq më mirë do të funksionojë koka dush. Të gjitha kokat e dushit Dream janë të pajisura me një pajisje kullimi uji të përfshirë në qendrën e kokës së llakit, e cila zvogëlon ndërtimin e ujit në minimum. Sistemi i patentuar Bossini.

Produkti përfshin:
- Koka e dushit të sheshtë me ëndërr me dritat LED RGB (2 llak: sprays të shiut dhe mjegullave)
- transformator i tensionit të ulët
- Tastierë kontrolli për kromoterapinë: Ndriçimi LED dhe rregullimi i ngjyrave përmes tastierës së kontrollit të papërshkueshëm nga uji
- lidhje fleksibël uji për instalimin e tavanit të rremë

instalimi:
- Instalim i rremë i tavanit
- Kërkohet instalimi i një mikseri me devijues me dy drejtime.

Karakteristikat:
- 8 LED
- Mbaro kromin
- Rrjedha e ujit min 16 L / min
- Sistemi i thjeshtë i pastër: model i pastër i lehtë i llakit. Produkte që paraqesin grykë gome "Easy Clean".

Bossini prodhon dushe dhe aksesorë që nga viti 1960, me vetëdijen se edhe një gjest i thjeshtë ditor, si përdorimi i dushit, fsheh një botë të tërë me vlera funksionale, estetike, teknike dhe njerëzore.
Cilësia, dizajni, hulumtimi dhe inovacioni janë parimet themelore mbi të cilat bazohet e gjithë prodhimi Bossini.
Kompania ka fituar një rol prestigjioz në vitrinën ndërkombëtare, ku dizajni italian është konsideruar gjithmonë shembulli më i mirë i shijes dhe elegancës së mirë, duke qenë në gjendje të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve inovative dhe me cilësi të lartë.
Në përvojë pesëdhjetë vjeçare, Bossini i është përgjigjur konceptit më të përparuar të banjës, jo vetëm që shihet si një hapësirë intime, por si një teatër i ri i shëndetit në shtëpi.
Me Bossini, dushja shndërrohet në një përvojë të vërtetë emocionale për të jetuar çdo ditë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi