Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Brez dizajni modern i mbathjeve të bëra prej pleksiglas Billy, të bëra në Itali

Kod: BILLY PINK
lek 787.515,98 lek 1.102.482,50 -29%

madein_italy

- +
Material
PMMA
Masat
L 106 x H 50 x P 96 cm
Ngjyrë
fuchsia transparente
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Living
Brez dizajni modern i mbathjeve të bëra prej pleksiglas Billy, të bëra në Itali
Dizajni i kësaj njësie sirtari është frymëzuar nga format tipike të artit francez të ri. Isshtë bërë nga kristali akrilik dhe është një kryevepër e dizajnit dhe një vepër e teknologjisë së lartë.
12mm me 100% PMMA nga polimere vergin-plexiglass të prera lazer, të montuara pa elementë metalikë dhe me 5 sirtarë rrëshqitës. Billy është duke u mbështetur në vetvete.
Karakteristikat e pleksiglës (izolim termik i papërshkueshëm nga uji, i papërformueshëm, i pandryshueshëm, izolimi termik) e bëjnë këtë artikull një pjesë mobiljesh shumë të gjithanshme. Shkëlqimi dhe shkëlqimi i saj mbeten konstante dhe të pandryshuara me kalimin e kohës. Plexiglasa PMMA nga polimeret e virgjëra të përdorura është jo toksike, hipoallergjike, pa erë dhe anti-bakteriale. 100% e riciklueshme, përputhet me UNI EN 71-3: 200. Projektuar , zhvilluar dhe prodhuar në Itali me materiale italiane .

Prodhuesi :
Ky artikull është bërë nga një kompani italiane e cila është e përqendruar fuqimisht në evolucionin e tendencave të projektimit dhe në funksionalitetin e Plexiglas . Falë përvojës së fituar në dy gjenerata, është në gjendje të shndërrojë një koncept në një objekt: orendi, pajisje shtesë, ndriçim ... të gjitha sendet thelbësore në peizazhin vendas.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi