Made in Italy

Bufe 3 ose 4 Dyer nga Druri i Ngurte me Baza Metali Prodhuar në Itali - Coni

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Kod: CONI1
lek 322.769,57
: lek 322.769,57
Material druri
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Materiali bazë metalike
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 71

Bufe prej druri të fortë me bazë metalike të së njëjtës ngjyrë Prodhuar në Itali

Tabela me tre ose katër dyer me rafte të brendshëm të rregullueshëm. E punuar nga druri konifer i fortë me bazë metalike të së njëjtës ngjyrë dhe këmbë druri .

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Madhësitë e disponueshme:
 • 3 dyer: W 166cm L 71cm D 45cm
 • 4 dyer: W 220cm L 71cm D 45cm
Përfundimet e disponueshme:
 • struktura balte dhe dekorimi i vjetër i pishës
 • strukturë balte dhe dekorim pyjor
 • struktura e borës dhe dekorimi i vjetër i pishës
 • struktura e borës dhe dekorimi i pyjeve
 • struktura e rrasës dhe dekorimi i vjetër i pishës
 • struktura e pllakave dhe dekorimi i pyjeve
NB struktura është e disponueshme në përfundime të tjera.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë