Made in Italy

Bufe dyngjyrëshe në pluhur dhe e bardhë e veshur Made in Italy - Aiwel

  • Made in Italy
  • Kod: AIWEL
lek 74.118,11 lek 92.647,64 -20%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 112
Thellësia (cm) 90
Lartësia (cm) 103

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Tabela e brendshme me strukturë në dru/grimca druri të rimeso në Tanganyika/toulipier/ayous , korniza në toulipier/ayous , funde kompensatë në plepi dhe/ose MDF me 2 dyer dhe 2 sirtarë tërësisht Prodhuar në Itali.
Ky mobilje përmban të gjithë thjeshtësinë dhe elegancën e stilit klasik. Çdo detaj është përfunduar me kujdes nga mjeshtrit të aftë për të garantuar cilësinë e Made in Italy. Qëllimi i këtij artikulli është të ndihmojë klientët të mbajnë gjithçka në rregull dhe gjithmonë në dorë.

Përfundo:
  • Pluhur dyngjyrëshe dhe e bardhë e veshur
Dimensionet:
  • Gjatësia 112 cm
  • Thellësia 90 cm
  • Lartësia 103 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Finiturë me bazë uji dhe shelak.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështisë, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë