Made in Italy

Bufe me Dy Dyer dhe Dy Rafte Prodhuar në Itali - Momo

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: MOMO
lek 278.252,64
: lek 278.252,64
Material dru i shtresuar dhe i llakuar
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Materiali bazë metalike
Gjatësia (cm) 110
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 165

Bufe me 2 dyer dhe 2 rafte Prodhuar në Itali

Bufe me 2 dyer, e vecante dhe moderne nga dekorimi i gdhendur me lazer, te cilat mbyllin 2 rafte te rregullueshme , prej druri te laminuar dhe te llakuar . Baza metalike në të njëjtën ngjyrë si përfundimi i zgjedhur dhe këmbë drurifund të vjetër pishe.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Dimensionet.
  • Lartësia: 165 cm
  • Gjatësia: 110 cm
  • Thellësia: 45 cm
Përfundimet e disponueshme:
  • Kreta
  • borë
  • propozoj
NB E disponueshme në disa ngjyra.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë