Made in Italy

Bufe me dy dyer rrëshqitëse në dru të shtresuar Prodhuar në Itali - Vichy

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: VICHY
lek 311.008,74
: lek 311.008,74
Material mikrogrimcat e drurit
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Thellësia (cm) 49
Lartësia (cm) 68

Bufe me dy dyer rrëshqitëse në dru të laminuar dhe të lakuar Prodhuar në Itali

Tabela me dy dyer rrëshqitëse dhe rafte të brendshëm të rregullueshëm . E bërë nga druri i shtresuar dhe i llakuar.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që kanë çuar në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Madhësitë e disponueshme:
  • Lartësia: 68cm x Gjatësia: 168cm x Thellësia: 49cm
  • Lartësia: 68cm x Gjatësia: 220cm x Thellësia: 49cm
Përfundimet e disponueshme:
  • ujëvarë
  • borë
  • propozoj
NB E disponueshme në disa ngjyra. Ofrohet edhe më i madh.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë