Bufe/Kabineti i barit i bërë nga druri i shtresuar dhe druri i ngurtë lisi - Maira

  • Eco Design
  • Kod: MAIRA
lek 321.811,29
: lek 321.811,29
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Materiali bazë Metal dhe bronzi
Materiali i strukturës Dru i shtresuar dhe i fortë
Gjatësia (cm) 100
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 180

Bufe/Barkoman prej druri të shtresuar dhe të fortë me 2 dyer dhe 2 sirtarë

Dollap bar / bufe prej druri të shtresuar dhe dru lisi të lyer me llak të ngurtë , bazë metalike me ngjyrë grafiti të punuar me dorë, me këmbë bronzi . 2 dyert me doreza te futura dhe te brendshme me varëse për gota , 2 sirtarë , raft xhami dhe pasqyrë mbrapa . Artikulli i përshtatet çdo nevoje përdorimi duke ju lejuar të porosisni dhe organizoni më mirë hapësirat dhe objektet në tërësi ose duke i vendosur sipër.
Ky produkt i përdorimit të përditshëm bëhet i domosdoshëm për të kompletuar arredimin e çdo dhome ndenjeje, duke e shndërruar atë në një dëshmi të matur të një eksperience plot emocione.

Druri i shtresuar është a   material me ndikim minimal mjedisor, përçueshmëri e ulët, redukton kondensimin dhe kapaciteti termoizolues lehtëson kursimin e energjisë. Është një material i lehtë por me rezistencë të lartë dhe qëndrueshmëri të lartë.
Druri i ngurtë natyral i lisit është një dru i qëndrueshëm, rezistent ndaj dëmtuesve, i ngurtë, i cili toleron mirë lagështinë. Por është gjithashtu një dru që i reziston mirë gërvishtjeve, goditjeve dhe lakimeve. Kjo është arsyeja pse orenditë e punuara me dorë nga lisi i fortë janë si rrjedhim ato më të vlerësuarat.

Dimensionet:
  • Lartësia: 180 cm
  • Gjatësia: 100 cm
  • Thellësia: 45 cm

Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë