Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çadër e jashtme, 4x4 me strukturë alumini të përfunduar me antracit - Evan

Kod: EVAN
lek 163.563,32 lek 230.624,27 -29%
- +
Material
Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Gjatësia (cm)
400
Thellësia (cm)
400
Lartësia (cm)
275
Viadurini in the Garden

Çadër kopshti 4x4 në poliestër me shtyllë alumini të pikturuar.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Pol 100x60mm, 8 brinjë 33x20mm. Pëlhurë poliester gri e lehtë 250gr / m2 me veshje pa (poliamide). Baza kryq në çelik . Pol rrotullues 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 5 pozicione. E pajisur me dorezë për anim të çadrës së djathtë / të majtë.

NB : pllakat nuk përfshihen.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi