Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çadër e jashtme në alumin dhe poliestër 3x3 mt, Homemotion - Lucius

Kod: LUCIUS
lek 52.427,97 lek 74.447,72 -30%
- +
Material
Alumini dhe poliesteri
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Materiali bazë
Pëlhurë
Materiali i ulëses
Pëlhurë
Gjatësia (cm)
300
Thellësia (cm)
300
Lartësia (cm)
260
Viadurini in the Garden

3x3 m çadër alumini kopsht me pëlhurë poliestër.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Përfundimi i efektit përfundimtar të drurit. Kurorë plastike. Pol Ø48 x 1,8 mm. 8 brinjë 20x30 mm. 235 gr / m2 fletë poliesteri.
Baza nuk përfshihet.

Përfundon në dispozicion:
  • jeshile;
  • gri pëllumb.

Mobiljet në natyrë duhet të mendohen me vëmendje dhe kujdes. Zgjedhja duhet të bjerë mbi elementët cilësorë, të cilët sigurojnë qëndrueshmëri dhe funksionalitet, por që në të njëjtën kohë ofrojnë rehati dhe mirëqenie të pashembullt, për të shijuar më mirë jashtë. Kur këto aspekte kombinohen me një dizajn të rafinuar dhe inovativ, si ai që karakterizon këtë artikull, merret një rezultat unik.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi