Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Mbajtës të regjistrit të fireplace, nga Caf Design reali i bërë në Itali

Cafdesign është një realitet i fortë artizanal italian i pranishëm në treg për mbi 40 vjet me një përvojë të shkëlqyeshme në prodhimin e aksesorëve mobilues që rrjedhin nga përpunimi i hekurit , çelikut , çelikut inox, lidhjeve të lehta dhe aluminit të prerë me lazer, të punuar me robotë, të përfunduar dhe të testuara me dorë dhe të ngjyrosura me ngjyra të veçanta rezistente të lartë jo toksike.

Cafdesign është e lidhur fort me krijimtarinë dhe cilësinë e prodhimit Made in Italy.
Linja e druvezjarrit "Linea Fuoco" përfshin një regjistër çeliku për natyrë dhe ambiente të mbyllura me një model modern , me qëllimin për të nxjerrë pah bukurinë dhe dobinë e vetë objektit.
Lëreni veten të pushtohet nga forma inovative si ajo e a tulipani ose pema, por edhe nga stenda klasike e drurit në formë kolone me rafte për të mbajtur libra ose objekte të tjera në rregull ose të ulëta me linja katrore dhe të rrumbullakëta për t’i bërë ato të duken si shporta.
Sa i përket mbajtësve të druve të zjarritnatyrë, ato të montuara mur të propozuara në katalogun tonë të kolonave në internet ose me formë gjashtëkëndor ose romb mund të jenë funksionale.

Të gjitha produktet e ofruara dhe të zgjedhura nga stafi ynë janë të një cilësie të shkëlqyeshme dhe janë krijuar për t’i dhënë shtëpisë tuaj një prekje të dizajnit special italian.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies