Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Casilda Talenti tryezë moderne në natyrë në dru dhe çelik inox 200x100

Kod: CASITP200
lek 490.590,26

madein_italy


- +
Masat
h 76 cm x Gjerësi 200 cm x Gjatësi 100 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Casilda Talenti tryezë moderne në natyrë në dru dhe çelik inox 200x100
Kjo tryezë në natyrë është pjesë e koleksionit të Ikonave nga Talenti. Linja e ikonës është sinonim i gjenialitetit, krijimtarisë dhe stilit. Produkte me një pamje elegante, të lindura nga bashkëpunimi me dizajnerë ndërkombëtarë. Ikona përmban produkte të zhvilluara për ambiente të jashtme por gjithashtu perfekte për mobilimin e ambienteve të brendshme prestigjioze.
Tavolina e kopshtit Casilda karakterizohet nga një strukturë çeliku inox, e disponueshme në dy variante të ndryshme: në fund të mokkës së krehur (I2) ose ari të krehur (I3). Struktura është pikturuar dy herë dhe përfundimi i krehur i jep asaj një efekt material.
Veçori kryesore e kësaj tryeze kafeje është pjesa e sipërme e saj Iroko, e cila paraqet, në rastin e përfundimit të mokkës, futje në travertin titan ndërsa në rastin e përfundimit të arit ka travertin argjendi.

Sillni në shtëpinë tuaj këtë tryezë fantastike në natyrë me një dizajn unik dhe të paimitueshëm të prodhuar tërësisht në Itali!
Projektuesi : Ramòn Esteve

NB : për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesës speciale mbrojtëse, të disponueshme sipas kërkesës. Për ta marrë atë, kërkoni një vlerësim në: clienti@viadurini.it

MBULIMI :
Bërë me një bashkuar në 3 shtresa. Dy shtresat e jashtme janë bërë nga propileni dhe kanë një funksion estetik dhe mbrojtës të membranës së brendshme. Membrana e brendshme është pëlhura teknike që bën pjesën më të madhe të punës dhe ka vetitë e përshkueshmërisë së ajrit dhe papërshkueshmërisë.
- Përbërja e pëlhurës: polipropilen
- Pesha e pëlhurës: rreth 170g
- Rezistenca ndaj grisjes (gozhdë): N (MD) 180-standarde EN1210-1
- Rezistenca ndaj depërtimit të ujit: 1200 mm - standardi EN 1928
- përshkueshmëria e ajrit l / (m2-s): standardi EDANA 140.2-99
- Transmetimi i avullit të ujit: Sd vlera m 0,051 - standardi EN 12752
- Mbrojtja nga rrezet UV 500/1000 orë
Larja : ujë dhe sapun, pa makinë ose pastrim kimik.

Mirëmbajtja
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë.
Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e dru tik, rekomandohet të përdorni "çantën tonë të kujdesit të dushkut", e krijuar posaçërisht për pastrimin e sipërfaqeve të dru tikut.

Talenti është një kompani e dalluar nga krijimtaria dhe inovacioni i saj i kombinuar me traditën . Krijon pajisje shtesë për një produkt aktual të jashtëm , të rafinuar dhe të modës , të cilat pajtojnë në mënyrë të përsosur cilësinë e zejtarisë dhe teknologjinë e industrisë. Talenti hulumton dhe parashikon trendin e tregut, sot ai mburret me një gamë të gjerë të produkteve metalike unike dhe joshëse. Artikujt Talenti i nënshtrohen kontrollit të kujdesshëm të cilësisë dhe vëmendjes së vazhdueshme të detajeve. Shkathtësia është fjala kyçe që përmbledh aftësinë e Talenti për të lëvizur me elegancë brenda dhe jashtë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi