Made in Italy

Çelik inox me thikë salmon, Berti Ekskluzive për Viadurini - Pirandello

  • Made in Italy
  • Kod: PIRANDELLO
lek 33.161,30
Material çelik inox
Masat 39 cm
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Thikë salmoni tërësisht e punuar me dorë në Itali.

Thikë salmoni: është një variant i thikës së proshutës, gjithmonë me një teh fleksibël dhe të gjatë të përshtatshëm për marrjen e feta të holla dhe të pajisur me alveola që parandalojnë ngjitjen e salmonit në teh duke rrezikuar thyerjen e feta gjatë veprimit të prerjes. Tehurat merren nga falsifikimi i nxehtë me një çekiç, dikur mënyra e vetme për të garantuar një cilësi të mirë prerjeje (goditjet e thyerjes së çekanit dhe renditja e molekulave të çelikut) sot vlerësohen shumë për pamjen e tyre të bukur dhe elegante. Bërë me një dorezë të fortë, dmth tehu ka fshehur tang brenda brenda dorezës, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla dhe pa ndarje të punës, ata që i fillojnë ato i përfundojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të sigurta për larjen e enëve, sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi, i cili i bën ato të sigurta në pjatalarëse. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet:

  • teh 26,19 cm
  • pesha: 125 gr.
  • teh çeliku inox,
  • dorezë: kornotekë e plotë e falsifikuar
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë