Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Chaise Longue me ngjyra të Dizajnit elegant në dru dhe pëlhurë - Karla

Kod: KARLA
lek 99.400,92 lek 149.151,45 -33%
- +
Material
Druri dhe pëlhura
Masat
132x62x90 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dizajn kolltuku Chaise Longue në dru dhe pëlhurë me ngjyra.

Zgjedhja e vendeve të përshtatshme për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet të kryhet me kujdes dhe vëmendje. Ata në fakt janë orendi me një rëndësi të fortë funksionale, si dhe estetike. Një vend, qoftë ai një divan, një karrige për dhomën e ngrënies, një qese apo kolltuk, duhet të ofrojë rehati optimale që shoqëron momentet tona të relaksimit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me kontekstin në të cilat është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një larmi stil dhe nevoja rehatie.

Produkte të shikuara së fundmi