Chaise Longue në natyrë në Textilene dhe Alumini me Rrota, 4 Copë - Babilonia

  • Kod: BABILONIA
Lekë 81,895 Lekë 102,369 -20%
Material Tekstil dhe alumin
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 61
Thellësia (cm) 192
Lartësia (cm) 96

Shezlong kopsht alumini me mbështetëse mbështetur, 4 copë.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Mbulesë tekstili 2x1 (me mbushje). Mbështetëse mbështetëse me 5 pozicione. Rrota plastike.

Përfundon në dispozicion:
  • E bardhë;
  • antracit;
  • e bardhë dhe gri;
  • gri pëllumb.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro