Made in Italy

Çift fytyre sfungjeri dhe peshqirësh për mysafirë me qëndisje petalesh - Gianciotto

  • Made in Italy
  • Kod: GIANCIOTTO
lek 16.797,04
Material terry pambuku
Koha e dërgimit Artikulli 7 ditë pune i disponueshëm / 4 javë artikull për t'u prodhuar

E kompletuar me peshqir fytyre dhe peshqir mysafiri ne terri pambuku me qendisje petalesh, prodhuar ne Itali.

Vlera e traditës bashkohet me stilin modern të jetesës me peshqirët e fytyrës dhe të ftuarve në terri pambuku me qëndisje petale dekorative.

Përmasat:
  • peshqir fytyre 60 × 100 cm;
  • peshqir mysafiri 40 × 60 cm.
Peshqiri është prodhuar në Itali i bërë nga pambuk me cilësi të lartë dhe i bërë i butë në prekje falë trajtimeve të veçanta që rrisin pamjen e saj natyrale. Shtë një pëlhurë ideale për banjën pasi është hipoalergjike , antibakteriale dhe mbi të gjitha higroskopike, në respekt të plotë të lëkurës suaj, falë përdorimit të ngjyrave natyrore dhe hipoalergjike që japin shkëlqim dhe dhembshuri.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kryesore që përmbahen në këtë produkt me një bukuri fisnike dhe pëlhurë të hollë .

Komplementi u krijua për të përballuar dëshirën e sotme gjithnjë në rritje për të përjetuar çdo mjedis me intensitet dhe ekuilibër të thellë, në një tërësi harmonike të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies.
Kështu, përmes vëmendjes në detaje dhe një modeli origjinal që tregon thelbin e bukurisë, lind një produkt autentik dhe artizanal , i cilësisë më të lartë për lëndët e para të zgjedhura, siç është liri më i pastër dhe pambuku më i butë. Papërsosmëria natyrore e materialit tregon kështu vlerën e thjeshtësisë , të mbyllur në një mjeshtëri elegante dhe delikate për një përvojë ndjesore sublime dhe sugjestionuese

Artikulli ka lindur me respekt për çdo element, duke marrë natyrën si një mënyrë jetese për të marrë një ekuilibër të energjive vitale, në një tërësi harmonike të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies, në të cilën eko-qëndrueshmëria bëhet një mënyrë për të qenë. Ideale për ata që jetojnë të tashmen me sytë e së nesërmes, për ata që e jetojnë botën si një hapësirë të pafund dhe të lirë ku nuk ka nevojë për fjalë.

Këshilla të dobishme : Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40 ° C, mos e zbardhni, mos e lini të thithë dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe jo ekspozimin e drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

NB: nuancat dhe ndryshimet në pamje me kalimin e kohës dhe midis veshjeve dhe veshjeve janë karakteristikat e veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore. Liri ynë është pafundësisht modern. Një zgjedhje e stilit të jetës bashkëkohore që është sfondi i ritmit të jetës. Kushtuar atyre që e jetojnë përvojën e tyre me hapësirën si një moment të lirisë absolute, duke kërkuar një konkretitet që duhet të shoqërohet nga një stil pa kompromis.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë