Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çift i bordeve të stilit industrial për dizajnin e cilësisë së mirë të dhomës së ndenjes në hekur - Cuna

Kod: CUNA
lek 47.948,69 lek 69.870,94 -31%
- +
Material
hekur
Masat
88x38x78 cm; 70.5x30x58.5 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Seti i dy dollapëve të dhomave të ndenjes prej hekuri me dizajn modern.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte të shikuara së fundmi