Çifti i jashtëqitjeve me ngjyra të dizajnit modern në hekur dhe poliestër - Malika

  • Kod: MALIKA
lek 29.010,06
Material Hekuri dhe Poliesteri
Masat 57x52x94 cm; 56x48x72.50 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Çift i jashtëqitjeve shumëngjyrëshe të dizajnit modern në hekur dhe poliestër.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet kryer me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente mobiluese me një rëndësi të fortë funksionale dhe estetike. Një vend, qoftë një divan, një karrige për dhomën e ngrënies, një pouf apo një kolltuk, duhet të ofrojë rehati optimale që shoqëron momentet tona të relaksit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me kontekst. mobilje në të cilat është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një sërë nevojash për stil dhe rehati.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë