Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çift i Pemëve të Krishtlindjeve në Qeramikë me Ngjyrë të Dizajnit me Led - Alberello

Kod: ALBERELLO1
lek 13.313,52 lek 19.319,61 -31%
- +
Material
Qeramike
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Lartësia (cm)
25
Viadurini Decor
Çift i pemëve të Krishtlindjeve me ngjyra të ndritshme qeramike dhe dritave të udhëhequra.
Çdo vit, në këtë periudhë, dekorimi i shtëpisë së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një pyetje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të atmosferës duhur : të mahnitësh mysafirët, të ndjellësh shpirtin e familjes, të transmetosh gëzim dhe ngrohtësi janë pikat e forta.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Zbukuroni zonën e ndenjes së shtëpisë tuaj me bukuri me pajisje me ngjyra pastel siç janë këto pemë të ndritshme qeramike të Krishtlindjeve dhe lërini veten të tërhiqeni nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë tuaj.

Karakteristikat teknike:
  • Pemë qeramike
  • Me të udhëhequr
  • Çelësi ON / OFF
  • Punon me 3 bateri LR44 T PRFSHIRA
  • Në dispozicion në 2 asortimente
  • Matjet: 14x25 cm

Produkte të shikuara së fundmi