Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çift Poufs të Rrumbullakët të Dizajnit me Ruajtje në Kadife dhe Dru - Kelsi

Kod: KELSI
lek 18.318,60 lek 26.727,14 -31%
- +
Material
Dru dhe kadife
Masat
diametri 35x42 cm; diametri 30x32 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Çift prej 2 poufësh me lidhje prej druri dhe kadifeje të dizajnit.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet të kryhet me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente arredimi me një rëndësi të fortë funksionale, si dhe estetike. Një sedilje, qoftë divan, karrige për dhomën e ngrënies, qese apo kolltuk, duhet të ofrojë komoditet optimal që shoqëron momentet tona të relaksimit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me mobiljet e kontekstit në të cilën është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një larmi stilesh dhe nevojash komoditeti.

Produkte të shikuara së fundmi