Çift qëndrimi ombrellë në çelik të bardhë ose taupe Homemotion - Brello

  • Kod: BRELLO
Jashtë prodhimit
Material Çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 15.5 / 18
Thellësia (cm) 15.5 / 18
Lartësia (cm) 49

Dy çadra moderne ombrellë me strukturë çeliku të pikturuar dhe dekorime.

Çift palë çadrash me madhësi të ndryshme me strukturë çeliku të veshur me pluhur epoksi me dekor në formë ombrellë.

Matjet:
  • L 15,5 x D 15,5 x H 49 cm;
  • L 18 x P 18 x H 49 cm.
Ngjyrat e disponueshme :
  • E bardhë;
  • gri pëllumb.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro