Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çift qëndrimi ombrellë të zbukuruar me duar në porcelanin e lëvizjes - Siklet

Kod: DISAGIO
lek 21.429,68 lek 31.097,96 -31%
- +
Material
Porcelani
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Gjatësia (cm)
20
Thellësia (cm)
20
Lartësia (cm)
46
Viadurini Living

2 mbajtëse çadre cilindrike të bëra prej porcelani me dekorime të bëra me dorë.

Çift palë çadrash cilindrike me strukturë porcelani me ngjyrë të bërë me dorë dhe model të modeluar.

Madhësia: diametri 20 x H 46 cm

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi