Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çift statujash prej xhami me ngjyra Murano artizanale të prodhuara në Itali - Çift

Kod: COPPIA
lek 37.676,38 lek 58.408,35 -35%

madein_italy

- +
Material
Gota e Muranos
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Decor

Një palë zbukurime prej xhami me ngjyra të punuar me dorë Murano prodhuar në Itali, me cilësi të lartë.

Palë elegante e Murano figurines qelqi krejtësisht të punuar me dorë në Itali përmes një procesi të etiketuar me krenari bërë në Itali siç ka qenë në qytetin e Venedikut nga viti 1200. Përdorimi i një material me vlerë të tillë të lartë dhe cilësi të lejon që të marrë produkte unike dhe me një të lartë vlera dekorative e aftë për të pasuruar mobiljet tuaja në një mënyrë krejtësisht unike dhe jokonvencionale, duke ju lejuar të revolucionarizoni stilin dhe personalitetin e saj .

Përfundon në dispozicion :
  • qelibar dhe ar;
  • e kuqe dhe ari.
Madhësitë e disponueshme :
  • H 23 cm;
  • H 27 cm;
  • H 32 cm.
Shënim : meqenëse ky është një artikull i bërë me dorë në Itali, është e mundur të kërkohet realizimi i projekteve të personalizuara dhe të personalizuara. Për informacion dhe / ose kuotime na kontaktoni duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Ne gjithashtu ju kujtojmë se, duke qenë një produkt i bërë me dorë, asnjë produkt nuk do të jetë krejtësisht identik me tjetrin. Secili artikull nënshkruhet dhe shoqërohet nga një certifikatë që vërteton dhe garanton origjinën e prodhuar në Itali .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi