Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Cikli i Muses (detaje), afreska romake

Kod: 494aAffresco-
lek 16.316,57
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Bottega Tifernate
Cikli i Muses (detaje), afreska romake. Pompei.
Prodhuar me dorë në Itali nga ndërmarrja italiane Bottega Tifernate.

Viadurini ka nënshkruar një marrëveshje ekskluzive me Bottega Artigianale Tifernate , një kompani e vogël piktorësh dhe artistësh me qendër në rajonin italian Umbria. Kompania është e specializuar në teknikën ' Piktografia ' dhe ka punuar për Muzetë e Vatikanit dhe për muzetë e tjerë të famshëm në të gjithë botën. Kjo teknikë e veçantë, e patentuar nga Bottega Tifernate në 2000, është një proces modern origjinal që ndërthur teknikat moderne të prodhimit me metodat e lashta të prodhimit. 'Piktografia' është teknika më e mirë për të rikrijuar një pikturë të famshme duke përdorur ngjyra dhe metoda origjinale. Rezultati përfundimtar është pothuajse identik me kryeveprën origjinale. Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të çelikoni Zambakët e Ujit të Monetit , Primavera të Botticelli ose Klimt's Kiss për të dekoruar shtëpinë tuaj ose tregtinë tuaj, tani mundeni. Këta artizanë profesionistë mund të krijojnë çdo pikturë, afresk dhe pikturë në panel. Për informacione të mëtejshme, na kontaktoni në klienti@viadurini.it .

Do afresk është bërë me rërë dhe gëlqere. Gjatë procesit të prodhimit, materialet e mbeturinave dhe substancat e dëmshme nuk prodhohen. Retouches janë bërë me dorë në secilën pjesë të vetme, duke përdorur tempera dhe bojëra uji ndërsa embossing është bërë me dorë duke përdorur zam natyrale dhe suva. Nëse doni të vendosni pikturën tuaj jashtë, mund të kërkoni një film të veçantë mbrojtës.

Të gjitha afresket e bëra duke përdorur teknikën Piktografia ’(deri në madhësinë 45x60 cm ) dorëzohen në një kuti të bardhë. Kutia përfshin një kornizë prej kadifeje dhe shkumë, një goditje kornizë dhe një peshqir metalik të palosshëm. Lidhësja furnizohet deri në madhësinë e pikturës 18x24 cm.

CERTIFIKATA E PROVENANCS vërteton vërtetësinë e punës. Data e prodhimit ju lejon të datoni në kohën e përpunimit. Certifikata shoqërohet gjithmonë me një përshkrim të vogël të teknikës.

Në vitin 2010 Bottega Tifernate mori Certifikatën ESPI e cila lejon tregtinë e lirë të atyre veprave artistike që riprodhojnë me besnikëri kryeveprat origjinale. Kjo certifikatë speciale, në pronësi të disa, lëshohet nga Ministria Italiane e Trashëgimisë Kulturore . Për ta marrë atë, Ministria duhet të njohë profesionalizmin dhe meritat e prodhuesve.

Produkte të shikuara së fundmi