Made in Italy

Cilësi e Lartë së bashku Ceppo Fork, Berti Ekskluzive për Viadurini - Tirolo

  • Made in Italy
  • Kod: TIROLO
lek 34.672,68
Material çelik inox
Masat 29 cm
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Së bashku pirun dhe bllok prodhuar tërësisht në Itali.

Çdo sforcim individual ka 4 magnet të fuqishëm neodymium , të cilët lejojnë të bashkohen me ta, thjesht duke i afruar, duke përfituar nga forca magnetike. Ato mund të kompozohen dhe të montohen sërish kur të doni, duke blerë thikat që ju duhen herë pas here dhe duke azhurnuar koleksionin kur ndryshojnë nevojat tuaja.
Piruni : plotësuesi i thikës së feta ka për qëllim të mbajë atë që po presim në feta.

Tehurat merren nga prerja me lazer nga fletët e çelikut prerës të veçantë që lejon një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e rregulluar e kokrrës pa farkëtim). Bërë me një tang të plotë, dmth tehu është një copë e vetme që kalon të gjithë dorezën, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla dhe pa ndarje të punës, ata që i fillojnë ato i përfundojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të sigurta për larjen e enëve, sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi, i cili i bën ato të sigurta në pjatalarëse. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme: 1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet :
- teh 17.5 cm
- pesha: 354 gr.
- teh çeliku inox,
- dorezë e pleksiglasit të bardhë të gozhduar.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë