Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Cipì pezulluar banjën e lartë Carve White me hekurudhe të integruar peshqir

Kod: CP880-TCW
lek 202.834,46 lek 252.028,04 -20%
- +
Masat
97 x 50 x16 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
Top Carve White i montuar në mur është mbështetja më funksionale dhe minimale për pellgjet e Cipì, me çatinë e saj të integruar të peshqirëve, të gdhendur nga kthesa sinute e raftit. Ndihmon për të optimizuar hapësirën në dhomën e banjës. Top i montuar në gur në akrilik natyral - Përshëndetje Macs® me raft peshqir. Pajisur me kllapa Wasy White, vida fiksuese për kllapa dhe vida për fiksimin e murit. Vrima e kullimit mund të bëhet "operacion ante" duke përdorur një stërvitje të zakonshme.
PSE Bleni
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • Dizajni i produktit
  • materiale rezistente

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi