Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Cipì pajisje banjo qeramike banjë, bombol me vrimë nxjerrëse, gotë, pjatë sapuni

Kod: SPA SET
lek 18.638,84 lek 23.144,06 -19%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
Set i aksesorëve të banjës në porcelan të bardhë dhe bakër. Pompë metalike. Komplet i përbërë nga: bombol me vrimë nxjerrëse 7,5 x 17 cm; pirg 7 x 11 cm; pjatë sapuni 10,5 x 3,5 cm. Linja qeramike: linja qeramike i jep një pamje të re më klasikëve të materialit për kurvajtjen e banjës. Bardha ndalon të qenit ngjyra e saj "par përsosmëri" dhe qeramika shndërrohet në një material të freskët, i zbukuruar me pllaka kromi, pallto bakri, dhe dekorime të aplikuara, ose formuar sipas një gjeometrie rigoroze. Shkëlqimi i porcelanit do të përmirësojë bukurinë e bardhë më themelore dhe kombinimin e saj me çelik dhe metale.
PSE E Bleni atë
  • vlera e shkëlqyeshme për para
  • produkt i dizajnit
  • materiale rezistente

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi