Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Cipì tastierë mobile banjë moderne City Large Chalet, dru tik

Kod: CP881-L
lek 93.194,20 lek 115.854,85 -20%
- +
Masat
110 x 40 x 75 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
tryezë konvole tropikale gri të errët me sipërfaqe dru tik. Do pjesë e produktit është e përpunuar me dorë dhe e lyer me lule me dorë. Do pjesë e kësaj linje është një nga një lloj.
PSE Bleni
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • Dizajni i produktit
  • materiale rezistente

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi