Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Cliff mobilje moderne mobilje kopsht Talenti, model Palomba

Kod: COMPOSIZIONECLIFF2
Kërkoni një kuotë të personalizuar!
Talenti
Përbërja Mobilje kopshtesh Cliff nga Talenti, projektuar nga Ludovica dhe Roberto Palomba
Jepini vetes një mobilje kopsht me një dizajn ekskluziv, të bërë me materiale me cilësi të lartë. Koleksioni Cliff bazohet në kombinimin e materialeve të ndryshme, të lindura nga hulumtimi i gjuhëve të reja. Syshtë sinonim i shkathtësisë së madhe. Detajet, të bëra me kordona detare të ndërthurura dhe pëlhura model-gjeometrike, krijojnë një ndjenjë të gjallërimit me një prekje super-magjepsëse. Shumëllojshmëria kromatike e kombinuar me modularitetin e strukturave bën të mundur rregullimin e elementeve në liri absolute, duke gjeneruar një kombinim të pafund të mundësive. Falë elementëve të ndryshëm modularë, ju mund të krijoni një përbërje me porosi bazuar në nevojat tuaja dhe hapësirat tuaja.

Kontaktoni me ne për këshilla dhe / ose një vlerësim çmimesh.
Ne jemi shitës zyrtarë të talenteve, kështu që ne mund t'ju furnizojmë me çdo send të kësaj marke. Na kontaktoni për informacion.
Për mbrojtje shtesë, ju rekomandojmë të përdorni kapakët e duhur në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose me reshje të shpeshta shiu. Na kontaktoni për një vlerësim çmimesh.

Produkte të shikuara së fundmi