Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Thikë parfumesh Coltellerie Berti Coltellerie

Kod: 3216
lek 6.506,61

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
19
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Thikë parfumesh Coltellerie Berti Coltellerie, e bërë në Itali.
Me teh të lakuar.
Për të prerë frutat dhe perimet. Bladat merren me prerje lazer nga pllaka të veçanta për prerje çeliku që lejojnë një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e zoti e grurit pa falsifikim).
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Ju lutemi merrni parasysh si më poshtë:
1. Lavatrice e plakjes shpejt plak çdo objekt të larë në të.
2. Sa më i lartë të jetë cilësia, aq më pak tehja do të jetë prej çeliku
3. blades mund të njollohen me njolla të vogla të kuqërremta ose me halos të mëdha kaltërosh:
a. nëse lihet të thahet ose thahet në makinë larëse enësh
b. nëse lihet pista për një kohë të gjatë pas përdorimit
c. nëse uji është i pasur me hekur
4. një larje e mirë e duarve dhe një tharje e kujdesshme pas larjes janë sekreti për t’i mbajtur thikat tuaja në maksimum.
5. larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë MANDATORI për thika me doreza me brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos e lani me detergjentë agresivë ose me ujë në temperaturë mbi 60 ° C.

matjet:
- teh: 8,7 cm
- pesha: 37 gr.
- teh çeliku inox
- dorezë: dorezë pleksiglas e bardhë.

Produkte të shikuara së fundmi