Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti Gobbo Severino thikë xhepi me dorezë kockash

Kod: 24
lek 19.619,92

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
16
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Koltellerie Berti Gobbo severino
Gli Abruzzesi o Gobbi: Dorezë e thjeshtë ose metalike me thikë dhe pranverë e thjeshtë. Ajo rrjedh nga një thikë tipike e Loreto Aprutino dhe karakterizohet nga një teh i drejtë dhe një dorezë e lakuar. Në fakt thika zakonisht quhet "Gobbo" që do të thotë kthim mbrapa. Shumë variacione të kësaj forme mund të gjenden në prodhimin Scarperia. Projektuar për përdorim bujqësor, një shoqërues besnik i punëtorëve të fermave në pjesën qendrore dhe jugore të Italisë. Teh dhe forma e saj e mprehtë e theksuar e bëri atë dhe mjet të shkëlqyeshëm mbrojtës. Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Isshtë shumë e dobishme herë pas here të lubrifikoni pikën e rrotullimit të tehut me vaj vazelinë.

matjet:
- teh: 7,4 cm
- pesha: 65 gr
- teh çeliku inox
- trajtuar: bri kau

Produkte të shikuara së fundmi