Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Koltellerie Berti Il piccolo trinciante sete e vogel per sherbim, set prej 7

Kod: 2732
lek 134.536,60

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Koltellerie Berti Il piccolo trinciante grup i vogël italian për shtrirje, grup prej 7 thikash.
Seti përfshin:
- Thikë proshutë
- Thikë bukë
- Thikë gdhendëse
- pirun
- I prerë
- Thikë rrotullimi
- Thikë Spelucchino dritto.
Bladat merren me prerje lazer nga pllaka të veçanta për prerje çeliku që lejojnë një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e zoti e grurit pa falsifikim).
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Ju lutemi merrni parasysh si më poshtë:
1. Lavatrice e plakjes shpejt plak çdo objekt të larë në të.
2. Sa më i lartë të jetë cilësia, aq më pak tehja do të jetë prej çeliku
3. blades mund të njollohen me njolla të vogla të kuqërremta ose me halos të mëdha kaltërosh:
a. nëse lihet të thahet ose thahet në makinë larëse enësh
b. nëse lihet pista për një kohë të gjatë pas përdorimit
c. nëse uji është i pasur me hekur
4. një larje e mirë e duarve dhe një tharje e kujdesshme pas larjes janë sekreti për t’i mbajtur thikat tuaja në maksimum.
5. larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë MANDATORI për thika me doreza me brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos e lani me detergjentë agresivë ose me ujë në temperaturë mbi 60 ° C.

matjet:
- pesha: 985 gr.
- teh çeliku inox
- trajtuar: cornotech

Produkte të shikuara së fundmi