Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti La cerimonia dei Formaggi Thikë italiane e butë djathë

Kod: 433
lek 11.711,89

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
22
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Thikë e butë Coltellerie Berti.
Pastemolli: ky lloj thike zakonisht përdoret për djathrat si gorgonzola, mozzarella, robiole, formaggella quartirolo nga Val Camonica, murianengo, paneroni dhe të gjitha djathrat me karakteristika të ngjashme. Kjo thikë është e pajisur, në fund të tehut, me një pirun të vogël që do të vijë në dispozicion për të shërbyer pjesët e përgatitura.
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Ju lutemi merrni parasysh si më poshtë:
1. Lavatrice e plakjes shpejt plak çdo objekt të larë në të.
2. Sa më i lartë të jetë cilësia, aq më pak tehja do të jetë prej çeliku
3. blades mund të njollohen me njolla të vogla të kuqërremta ose me halos të mëdha kaltërosh:
a. nëse lihet të thahet ose thahet në makinë larëse enësh
b. nëse lihet pista për një kohë të gjatë pas përdorimit
c. nëse uji është i pasur me hekur
4. një larje e mirë e duarve dhe një tharje e kujdesshme pas larjes janë sekreti për t’i mbajtur thikat tuaja në maksimum.
5. larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë MANDATORI për thika me doreza me brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos e lani me detergjentë agresivë ose me ujë në temperaturë mbi 60 ° C.

matjet:
- thikë e plotë tange, teh 12,1 cm
- pesha: 63 gr.
- teh çeliku inox
- doreza: Plexiglat e kuqe

Produkte të shikuara së fundmi