Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti Maremmano ka thikë xhepi, bërë në Itali

Kod: 2
lek 25.626,02

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
23
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Thikë xhepi Coltellerie Berti Maremmano.
I Maremmani: Dorezë e thjeshtë dhe pranverë e thjeshtë me një dorezë me një ngjyrë tradicionale të zezë. Ndër më të vjetrat nga prodhimi aktual Scarperiese, kjo thikë ishte në prodhim në fillim të shekullit të 19-të, dhe u zhduk në periudhën e dytë të pas luftës. Emri i kësaj thike tregon origjinën e tij. Maremma është një zonë që shtrihet nga Toscana jugore deri në Civitavecchia, në rajonin Lazio. Bladat merren me prerje lazer nga pllaka të veçanta për prerje çeliku që lejojnë një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e zoti e grurit pa falsifikim). Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Isshtë shumë e dobishme herë pas here të lubrifikoni pikën e rrotullimit të tehut me vaj vazelinë.

matjet:
- teh: 10.5 cm
- pesha: 82 gr.
- teh çeliku inox
- trajtuar: bri kau

Produkte të shikuara së fundmi