Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti Napoletano buffalo thikë xhepi, e bërë në Itali

Kod: 63
lek 21.521,85

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
20
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Kolteleri Berti Napoletano.
I Napoletani:
Dorezë e thjeshtë me thikë dhe pranverë e thjeshtë. Ndër thikat në prodhim në Scarperia rreth gjysmës së dytë të 1800. Nuk është e qartë nëse kjo thikë e veçantë rrjedh nga një model i prodhuar fillimisht në Napoli. Kjo thikë u vlerësua veçanërisht në jug të Italisë. Në u prodhua në Scarperia, shitur në Napoli dhe në të gjithë rajonin e Campania.
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Isshtë shumë e dobishme herë pas here të lubrifikoni pikën e rrotullimit të tehut me vaj vazelinë.

matjet:
- teh: 9,1 cm
- pesha: 71 gr
- teh çeliku inox
- doreza: bri bualli

Produkte të shikuara së fundmi