Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti Pontormo thikë buall me brirë druri

Kod: 363
lek 17.818,09

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Masat
28
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Coltellerie Berti pontormo thikë me bllok druri.
Il Pontormo
: Në Rilindje, në ditët e Pontormo, kur ngrënin, njerëzit normalisht përdorën thikat e tyre, shokë besnikë gjithashtu në gjueti, mbrojtje dhe udhëtime. Coltellerie Berti, duke tërhequr frymëzimin nga një pikturë nga Pontormo, ka riprodhuar me besnikëri këto forma shumë të buta por të forta, duke bërë një thikë unike: Pontormo. Krejtësisht i punuar me dorë në Itali duke përdorur çelikun më të mirë gjerman. Tehu mban fillimet e mjeshtrit që e bëri atë. Procesi i gjatë dhe kompleks i përdorur për ta bërë atë përfshin pesëmbëdhjetë hapa të punës me dorë, trajtim special të nxehtësisë dhe tre hapa të mprehjes. Mund ta përdorni për djathë, mish apo perime. Tehu i saj është i përkulur në krahasim me dorezën, në mënyrë që të mund të aplikoni forcë më të madhe me më pak lodhje. Pjesa e rrumbullakosur e prerjes mund të përdoret si një mezzaluna dhe gjerësia e veçantë e tehut lejon që dikush të marr me lehtësi materialin e prerë. Kjo thikë vjen me një bllok druri të ahut.
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Ju lutemi merrni parasysh si më poshtë:
1. Lavatrice e plakjes shpejt plak çdo objekt të larë në të.
2. Sa më i lartë të jetë cilësia, aq më pak tehja do të jetë prej çeliku
3. blades mund të njollohen me njolla të vogla të kuqërremta ose me halos të mëdha kaltërosh:
a. nëse lihet të thahet ose thahet në makinë larëse enësh
b. nëse lihet pista për një kohë të gjatë pas përdorimit
c. nëse uji është i pasur me hekur
4. një larje e mirë e duarve dhe një tharje e kujdesshme pas larjes janë sekreti për t’i mbajtur thikat tuaja në maksimum.
5. larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë MANDATORI për thika me doreza me brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos e lani me detergjentë agresivë ose me ujë në temperaturë mbi 60 ° C.

matjet:
- teh: 17,6 cm
- pesha: 305 gr.
- teh çeliku inox
- doreza: Plexiglat e kuqe

Produkte të shikuara së fundmi