Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti thika për kuzhinë italiane, grup 4, dorezë cornotech

Kod: 2730
lek 80.181,42

madein_italy

- +
Material
Steelelik inox
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune nga porosia e vendosur.
Coltellerie Berti
Thika kuzhine Coltellerie Berti, grup 4, bërë në Itali.
Thika kuzhine Coltellerie Berti:
Seti përfshin:
- Feta proshutë
- Thikë bukë
- Thikë gdhendëse
- Thikë bonifikimi.
Bladat merren me prerje lazer nga pllaka të veçanta për prerje çeliku që lejojnë një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e zoti e grurit pa falsifikim).
Fundi sipërfaqësor i tehut është pasqyruar me dorë. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla, zejtarët që i fillojnë ato i mbarojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C në mënyrë që të garantohet kapaciteti maksimal dhe kohëzgjatja e prerjes. Thikat e palosshme, edhe kur bëhen me doreza Plexiglas nuk mund të lahen në makinë larëse enësh. Këshillohet të pastroheni me një leckë të lagur ose nëse është e nevojshme të lani me dorë me ujë (maksimum 40 ° C). Thajeni me kujdes dhe menjëherë pas pastrimit. Ju lutemi merrni parasysh si më poshtë:
1. Lavatrice e plakjes shpejt plak çdo objekt të larë në të.
2. Sa më i lartë të jetë cilësia, aq më pak tehja do të jetë prej çeliku
3. blades mund të njollohen me njolla të vogla të kuqërremta ose me halos të mëdha kaltërosh:
a. nëse lihet të thahet ose thahet në makinë larëse enësh
b. nëse lihet pista për një kohë të gjatë pas përdorimit
c. nëse uji është i pasur me hekur
4. një larje e mirë e duarve dhe një tharje e kujdesshme pas larjes janë sekreti për t’i mbajtur thikat tuaja në maksimum.
5. larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë MANDATORI për thika me doreza me brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos e lani me detergjentë agresivë ose me ujë në temperaturë mbi 60 ° C.

matjet:
- pesha: 553 gr.
- teh çeliku inox
- trajtuar: cornotech

Historia:
Këto thika të çmuara dikur ishin destinuar për fshatarë, barinj, qerre dhe më përgjithësisht për të gjithë ata që jetonin në fshat. Për ta, thika ishte një mjet i punës aq thelbësor sa që do t'i shoqëronte ata në çdo moment të ditës dhe gjatë gjithë jetës. Djemtë vendosën një marrëdhënie të veçantë me thikën e tyre, një objekt i trashëguar nga baballarët e tyre. Tani, si në vend ashtu edhe në qytet, duket se jeta e përditshme nuk kërkon përdorimin e një thike xhepi; sidoqoftë, kushdo që zotëron një nuk do ta privonte atë për asnjë arsye në botë. Sot, është e mundur të rizbuloni kënaqësinë e zotërimit të një artizani për një përdorim të përditshëm.

Coltellerie Berti është një "histori" e gjatë e bërë nga hekuri, zjarri dhe duar të afta. Coltellerie Berti u themelua përsëri në 1895 nga David Berti në Scarperia, tridhjetë kilometra në veri të Firences. Coltellerie Berti prodhon thika të punuar me dorë italiane, të bëra në Itali.
Origjina e tyre është e rëndësishme: të gjitha thikat i përkasin traditës së Familjes Berti, e cila fillon një thikë, e mbaron atë dhe e firmos me inicialet e tij. Nuk ka ndarje të punës, dhe çdo thikë është rezultat i punës së një zejtari të vetëm.
Përdoren teknika të lashta dhe materiale tradicionale (luksoze, brirë dhe çelik), tipike për fundin e shekullit të 19-të, sepse Coltellerie Berti përpiqet të mbajë prodhimin ashtu siç ishte në të kaluarën.

Produkte të shikuara së fundmi