Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Connubia Calligaris Escudo karrige druri e fortë, grup 2, dizajn modern

Kod: ESCUDO1526
lek 53.125,68

madein_italy

- +
Masat
L 45 x W 53 x H 85 (46) cm
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Connubia
Connubia Calligaris Escudo karrige druri e fortë, grup 2, dizajn modern.
Karrige Escudo me kornizë në dru të ngurtë ahu të pikturuar. Vende dhe mbështetëse tapiceri në pëlhura Ekos ose Berna (materiale sintetike që lahen). Dizajni modern i koleksionit e bën këtë produkt të këndshëm dhe ergonomik në të njëjtën kohë. Ky projekt na jep një karrige me funksionalitet maksimal jo vetëm në mjedisin shtëpiak, por edhe për bare, restorante dhe hapësira publike.
Escudo është në dispozicion në përfundime të tjera: për informacione të mëtejshme, na kontaktoni në info@viadurini.co.uk.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi