Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Connubia Calligaris L'Eau stil metalik me dizajn modern, grup 2

Kod: L'EAU1269
lek 48.441,06

madein_italy

- +
Masat
L 41,5 x W 42,5 x H 84,5 x H .65 cm
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Connubia
Connubia Calligaris L'Eau stil metalik me dizajn modern, grup 2.
Stool L'Eau, strukturë metalike dhe predha teknopolimer.
Stool me shell dhe me ngjyrë transparente që karakterizohet nga modeli "valët e ujit". Selia, e bërë nga teknopolimeri, ka valë koncentrike të ngjashme me copëzimin e ujit, të cilat shtrihen jashtë.
Baza e 4 yjeve në tub metalik është e hollë dhe e qëndrueshme. Mbështetëse rrethore.
L'Eau është në dispozicion në përfundime të ndryshme. Zgjidhni përfundimin që dëshironi nga menuja drop-down.

CHROME METAL Produktet metalike në përgjithësi bëhen prej çeliku të salduar. Theeliku përfundon më pas me veshje pluhuri të kromit ose shtresës së dyfishtë. Niveli i shkëlqyeshëm i cilësisë për sa i përket estetikës dhe qëndrueshmërisë me kalimin e kohës. Plating krom është një proces galvanik i mbarimit që rregullon një shtresë të metalit krom në strukturën metalike të produktit. Kromi ka një pamje me shkëlqim, si pasqyrë dhe garanton një rezistencë të lartë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi