Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Connubia Calligaris L'Eau stil modern, model 2, i bërë në Itali

Kod: L'EAU1477
lek 52.627,32

madein_italy

- +
Masat
L 42,5 x W 45 x H 98 (76) x H .80 (58) cm
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Connubia
Connubia Calligaris L'Eau stil modern, model 2, i bërë në Itali.
Stool L'Eau, strukturë metalike dhe predha teknopolimer. I kthyeshëm dhe i rregullueshëm në lartësi.
Stool me shell dhe me ngjyrë transparente që karakterizohet nga modeli "valët e ujit". Selia, e bërë nga teknopolimeri, ka valë koncentrike të ngjashme me copëzimin e ujit, të cilat shtrihen jashtë.
Stool i avancuar teknikisht dhe i ngurtë falë strukturës tubore metalike dhe kolonës së ngritjes së gazit, por edhe dritë për shkak të mungesës së çakëllit në bazë . Vendi i kthyeshëm ka një formë ergonomike që garanton një mbështetje të rehatshme. Mbështetëse këmbësh në formë ovale.
L'Eau është në dispozicion në përfundime të ndryshme. Zgjidhni përfundimin që dëshironi nga menuja drop-down.

CHROME METAL Produktet metalike në përgjithësi bëhen prej çeliku të salduar. Theeliku përfundon më pas me veshje pluhuri të kromit ose shtresës së dyfishtë. Niveli i shkëlqyeshëm i cilësisë për sa i përket estetikës dhe qëndrueshmërisë me kalimin e kohës. Plating krom është një proces galvanik i mbarimit që rregullon një shtresë të metalit krom në strukturën metalike të produktit. Kromi ka një pamje me shkëlqim, si pasqyrë dhe garanton një rezistencë të lartë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi