Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tabela e tastierës drejtkëndëshe në stilin modern të dizajnit në hekur dhe pasqyrë - klauzolë

Kod: CLAUS
lek 47.548,28 lek 71.372,47 -33%
- +
Material
Hekuri dhe Pasqyra
Masat
120x40x80 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Tabela moderne drejtkëndëshe e tastierës prej hekuri 120X40X80 cm me majë pasqyre.

Tabelat dhe konzollat ofrojnë rafte të rehatshme, të cilat mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative siç janë fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që gjithmonë i kanë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, në dru deri në metal dhe shumë dizajne të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj.

Produkte të shikuara së fundmi