Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur në dru lisi të bërë në Itali, Caiolo

Kod: CAIOLO2
lek 131.133,15 lek 183.886,71 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.76.7 e zgjërueshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Melamine
Materiali bazë
Melamine
Material për zgjatje fletë
Melamine
Viadurini Living
Dizajni konzoll i zgjatur në melamine lisi, Caiolo
Caiolo është konzola e zgjatshme me linja modeste dhe mikpritëse, perfekte për tu integruar në çdo ambient dhe stil.

Prodhuar në Itali me 100% materiale italiane si druri i rimeso në fund natyral të lisit.
Top dhe shtesat janë punuar me makina teknologjikisht të përparuara që lejojnë realizimin e Folding.

Shënim : Palosja është një proces që kryhet në panele për të marrë kuti dhe struktura me skaje nga një panel i vetëm pa kufij.

Produkte të shikuara së fundmi