Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur në dru lisi melamine të bërë në Itali, Barge

Kod: BARGE3
lek 172.975,63 lek 243.246,99 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Melamine
Materiali bazë
hekur
Material për zgjatje fletë
Melamine
Viadurini Living
Konzollë me zgjatje moderne të projektuar në Itali në melamine, Barge
Barge është konzola e zgjatshme me stil dhe dizajn, perfekt për tu vendosur në çdo mjedis.

Punuar në Itali me një strukturë hekuri në ngjyrë anthracite dhe majë melamine me një lis natyral.

Shënim : majat dhe shtesat bëhen me teknikën Folding.
Palosja është një proces që kryhet në panele për të marrë kuti dhe struktura me skajet nga një panel i vetëm pa kufij.

Produkte të shikuara së fundmi